Werken met specialistische teams

VDL Webdevelopment wordt geleid door Jan van de Laar. Hij is al sinds 1999 bezig met webontwikkeling en werkte in uiteenlopende disciplines van het vakgebied. Daardoor weet hij precies wat het verschil is tussen een website-template en een email-template, maar ook hoe een webapplicatie in elkaar gezet zou moeten worden. Hij werkte als Joomla template spacialist en daarna als WordPress ontwikkelaar maar specialiseert sinds 2016 in OctoberCMS. Dit is een modern CMS dat gebaseerd is op het uiterst robuuste Laravel framework.

De missie van VDL Webdevelopment is om de interactie tussen eindgebruikers en het internet zo behaaglijk als mogelijk te laten verlopen. Dat betekent dat de eindgebuiker altijd op de eerste plaats moet worden gezet. Uiteindelijk is hij of zij degene die een website of applicatie moet gaan bijhouden. Onze ervaring is dat dat alleen kan met maatwerk applicaties. Maar met maatwerk komen extra eisen aan de kennis die het team aan boord moet hebben. Daarom wordt per opdracht gekeken hoe het team moet worden samengesteld.

VDL Webdevelopment werkt daarom met partners die verschillende overlappende disciplines beheersen. De meeste partners kennen elkaar al jaren. Dat maakt dat communicatie onderling meestal heel soepel verloopt.

Ook in het team?

Ben jij een echte specialist en wil je ook deel uitmaken van het kernteam? Neem contact met ons op. Het kan best zijn dat we in de toekomst met elkaar kunnen samenwerken.