VDL Webdevelopment 

Projecten

Uiteenlopende projecten

We voeren uiteenlopende websiteprojecten uit. Meestal gaat het daarbij om sites voor kleine tot middelgrote bedrijven. Zij hebben vaak niet de middelen om een gespecialiseerd internetbedrijf in te huren of kiezen hier bewust niet voor omdat projecten dan meestal een veel langere doorlooptijd hebben. Zo bouwden we een compleet platform voor cursusaanbieders in opdracht van de Volksuniversiteit Zaanstreek.

Wanneer een nieuwe klant contact met ons opneemt proberen we binnen twee werkdagen een afspraak te maken om de wensen te bespreken. Daarna is het een kwestie van snel schakelen. We spreken af wanneer de site wordt opgeleverd en welke functionaliteiten er moeten zijn ingebouwd.

Wij streven er naar om een website binnen twee weken opgeleverd te hebben. Soms moet het sneller, dan kunnen we daar meestal wel een mouw aan passen door eerst een 'standaard-uitrol' uit te voeren. Als het een complexe website is wordt een aangepast traject uitgestippeld.

Offerte traject systeem

Voor een van onze opdrachtgevers ontwikkelen we een z.g. offerte traject systeem. Binnen het systeem wordt de communicatie met klanten gevoerd als het gaat om het voortraject bij projecten. De bedoeling van het systeem is om tijdens de onderhandelingen alle communicatie bijeen te houden. De communicatie vanuit het bedrijf gaat vanuit het systeem naar de klant. Als de klant een reply stuurt wordt deze aan een code in de onderwerpregel herkend en in de berichtenlijn opgenomen.

Offerte traject systeem

Medisch Centrum De Zaan

Medisch Centrum De Zaan is een gezondheidscentrum waar medische specialismen bij elkaar komen. Dat is een voordeel voor de pati├źnten: ze hoeven niet steeds naar allerlei verschillende locaties. Wij bouwden een nieuwe, supersnelle website.

Medisch Centrum De Zaan

Yin Yoga Room

In opdracht van Irene Tromp ontwikkelde VDL Webdevelopment in samenwerking met Rijkswerk een maatwerk website. Onderhoud moest op de meest eenvoudige manier kunnen worden uitgevoerd. Uiteraard werd de site gebouwd in OctoberCMS/Laravel.

Yin Yoga Room

MacGyver Amsterdam

Voor Creative and Production agency MacGyver Amsterdam maakten we een nieuwe website die meer voldoet aan de gewenste uitstraling en die supereenvoudig te onderhouden is.

MacGyver Amsterdam

Venvo Zonweringen

Soms is een opdrachtgever heel tevreden met het design van zijn website maar is hij gewoon toe aan een ander systeem. De site moet dan worden omgebouwd en de bestaande template moet worden toegepast op het nieuwe systeem. Dat is vaak heel tijdrovend. Om verschillende redenen bouwen we dan toch een nieuwe template voor de site. Immers, de bestaande template is meestal al een paar jaar oud, de onderliggende technieken dus ook. En als je een nieuwe site bouwt moet die weer een paar jaar meekunnen. Voor onze klant Venvo bouwden we de website om van Joomla naar OctoberCMS.

Venvo Zonweringen

Saleve business development

Voor ondernemer Reinoud Beimers bouwden we een bestaande website om naar OctoberCMS. Het gaat om een site met een eenvoudige opzet die het vooral goed op tablets en mobiel moet doen.

Saleve business development

Rijk de Gooijer

Voor artdirector Rijk de Gooijer bouwden we een paar jaar geleden een website op maat, met Joomla als CMS. Maar Rijk is veeleisend en wil het beste en het nieuwste. Daarom bouwden we de site om naar OctoberCMS.

Rijk de Gooijer

Volksuniversiteit Zaanstreek

In opdracht van Volksuniversiteit Zaanstreek ontwikkelden we een platform waar cursusaanbieders hun eigen cursussen kunnen plaatsen en onderhouden. De cursussen vallen in vooraf bepaalde categorie├źn. De aanbieder is zelf verantwoordelijk voor het invullen van zijn profiel en de informatie die over de cursussen gegeven wordt. De cursisten kunnen zich inschrijven via een eenvoudig formulier. De aanbieder neemt daarna zelf contact op met de aspirant cursist en maakt individuele afspraken. De Volksuniversiteit staat hier volledig buiten.

Volksuniversiteit Zaanstreek

Muziekcentrum Zuidoost

Bij Muziekcentrum Zuidoost in Amsterdam stond sinds jaar en dag een aantal docenten op de loonlijst. Het kabinet besloot dat deze docenten voortaan als zelfstandig ondernemer moeten gaan werken.

Muziekcentrum Zuidoost

Arnold Koert Bakker

Voor de in Alkmaar gevestigde edelsmid Arnold Bakker bouwden we een nieuwe website waarin de sierraden volledig centraal staan. De site is volledig responsive en gebouwd in Wordpress en wordt momenteel omgebouwd naar OctoberCMS. 

Arnold Koert Bakker