Rijkswerk een maatwerk website. Onderhoud moest op de meest eenvoudige manier kunnen worden uitgevoerd. Uiteraard werd de site gebouwd in OctoberCMS/Laravel.

" />
VDL Webdevelopment 

Yin Yoga Room

In opdracht van Irene Tromp ontwikkelde VDL Webdevelopment in samenwerking met Rijkswerk een maatwerk website. Onderhoud moest op de meest eenvoudige manier kunnen worden uitgevoerd. Uiteraard werd de site gebouwd in OctoberCMS/Laravel.

Voor yoga kun je bij veel aanbieders terecht maar Irene Tromp is een van de beste yoga-teachers in het land.  Nu zij haar eigen studio in Schagen begint is de eerste indruk van groot belang. De uitstraling van de homepage was daarom een van de belangrijkste punten.

In de site zijn uitgebreide FAQ secties opgenomen. Deze hebben soms wel en soms geen extra informatie. Deze informatie hebben we op een zo efficient mogelijke manier gebouwd. Onderhoud is dan ook kinderwerk.

Dat geld ook voor andere elementen die op alle vervolgpagina's verschijnen. Headerafbeeldingen kunnen na het uploaden nog op hun plek gezet worden, daarvoor tijd zg. tweakvelden aangebracht. Ook als de de opbouw van de site uiteindelijk geen raketwetenschap, het systeem is op een hele slimme manier in elkaar gezet.

Naar projecten overzicht

Ook iets nodig dat hierop lijkt?

Neem via onderstaand formulier contact met ons op.

Neem de cijfers over