VDL Webdevelopment 

Medisch Centrum De Zaan

Medisch Centrum De Zaan is een gezondheidscentrum waar medische specialismen bij elkaar komen. Dat is een voordeel voor de patiënten: ze hoeven niet steeds naar allerlei verschillende locaties. Wij bouwden een nieuwe, supersnelle website.

De deelnemende praktijken zijn echter wel zelfstandig. Dat betekent onder meer dat ze eigen websites hebben. De website van Medisch Centrum De Zaan is dus vooral een gezamenlijke frontoffice van waaruit links naar de eigen websites worden gepresenteerd. De website moet voor het onderhoud weinig om het lijf hebben. Het zou niet goed zijn als een van de medewerkers veel tijd kwijt is aan het veranderen van een emailadres, een telefoonnummer of het aanpassen van een stuk tekst waarmee een deelnemende praktijk zich presenteert. 

In de backend is dan ook een eenvoudige interface beschikbaar waarmee de informatie van de deelnemende praktijk wordt beheerd. Er kunnen ook deelnemers bijkomen of weggehaald worden. 

Snelheid van de website is een belangrijk ding als het gaat het medische vakgebied. Wanneer een dokter moet worden gebeld is daar vaak haast bij. We hebben de snelheid op weten te voeren door alle informatie die op de site komt in één databasequery op te vragen. Dat kost de minste tijd. Alle informatie wordt direct in de HTML geplaatst. Wat je nog niet hoeft te zien is er al wel. Met javascript worden delen wel of niet zichtbaar gemaakt. Daar komt geen request meer aan te pas.

Website ontwerp werd gemaakt door De Geheime Dienst te Zaandam.

Naar projecten overzicht

Ook iets nodig dat hierop lijkt?

Neem via onderstaand formulier contact met ons op.

Neem de cijfers over