VDL Webdevelopment 

MacGyver Amsterdam

Voor Creative and Production agency MacGyver Amsterdam maakten we een nieuwe website die meer voldoet aan de gewenste uitstraling en die supereenvoudig te onderhouden is.

MacGyver Amsterdam is een Creative and Production agency in Amsterdam. Commercials, films, online video's, tag ons, documentaires. Maar ook animatie, special effects, graphic design, geluid, VR. Kortom het is een zeer creatief bedrijf dat opereert in een wereld waarin de hoogste eisen worden gesteld.

MacGyver had al jaren een website. Maar die site had niet de uitstraling die paste bij een creatief bedrijf. In de site waren Engelstalige quotes en hele algemene informatie alomtegenwoordig.

Rijk de Gooijer werd gevraagd om de nieuwe website te ontwerpen vanuit een nieuwe creatieve hoek. Hij bedacht dat de site vooral heel laagdrempelig moest worden. Bij het openen van de site moet je eigenlijk meteen een kijkje in het bedrijf krijgen. Liefst met film, het is immers een bedrijf dat veel met video en film doet.

Gekozen is voor een gedeeltelijke one-page benadering. Een wegpagina die de meeste content op de homepage heeft staan. Daarnaast is er een aparte contactpagina en een aparte dynamische projectpagina.   

Full responsive

Iedere website moet natuurlijk responsive zijn, maar voor een creatief bureau geldt dat des te meer. Daarvan wordt verwacht dat de tekst niet alleen goed leesbaar is maar dat die echt goed past in het beeld op dat specifieke apparaat, Daar is veel aandacht voor geweest bij de uitwerking van deze site. Daarnaast moest er extra goed gelet worden op de performance op Ipad, I-mac, MacBooks en andere MacIntosh apparatuur. Want als er ergens veel Mac wordt gebruikt is het wel de reclamewereld.

Naar projecten overzicht

Ook iets nodig dat hierop lijkt?

Neem via onderstaand formulier contact met ons op.

Neem de cijfers over