VDL Webdevelopment 

Overstappen naar October-CMS

Overstappen naar October-CMS?

Het overstappen van een bestaande website naar een nieuw systeem is een beslissing die je niet zomaar neemt. Dat wordt anders wanneer je niet helemaal tevreden bent met de huidige situatie. Die ontevredenheid kan zitten in de gebruiksonvriendelijkheid van een systeem. Maar het kan ook zijn dat de snelheid van de website te wensen overlaat. Wat dat laatste betreft is October-CMS sowieso een uistekende keuze: het systeem draait op statische pagina's die dynamische scripts kunnen bevatten. Statische pagina's hebben meestal geen databaseverbinding nodig, de informatie staat er gewoon en wordt daardoor supersnel ingeladen.

Artdirector Rijk de Gooijer

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik best veeleisend kan zijn. Ik wil dan ook het beste en het mooiste. Van alles. Dus, een hele mooie, liefst snelle auto. Een puik huis, met karakter, een mooie vriendin erbij. En dus ook een goeie website. Een snelle. En een hele betrouwbare. Daarom laat ik mijn huidige site ombouwen naar een versie in October-CMS. Dat draait op Laravel 5, is heel snel en wordt niet voor niks door hele grote jongens gebruikt. Alleen het beste is goed genoeg. Voor mij, en voor mijn klanten. Lees hier hoe ik de overstap naar OctoberCMS heb ervaren.

Een Amsterdams reclamebureau

Wij zijn als communicatiebureau voor eem groot deel afhankelijk van de impact die onze website maakt. Daarbij is de vormgeving natuurlijk belangrijk maar de betrouwbaarheid evenzeer. Ons oude systeem kon de content wel aan maar was er niet op gebouwd. Nu gaan we voor maatwerk. Kunnen we straks gemakkelijker wijzigingen doorvoeren in onze onlne presentatie.

Een drukbezocht cultuurportal

Onze website is een portal naar een groot aantal docenten die als zelfstandige opereren. De site moet dus vlekkeloos werken en altijd beschikbaar zijn. Daarnaast moet het hele systeem veilig zijn: immers de emailadressen van onze docenten worden binnen het systeem gebruikt. We kunnen ons niet veroorloven dat die gegevens op straat komen te liggen. Wij overwegen om het huidige systeem dat matwerk in Joomla is ontwikkeld, te migreren naar October-CMS.

Maak jij de overstap?

Als je een website hebt kunnen we de huidige content overhevelen naar October-CMS. Om goed in te kunnen schatten hoeveel werk dat zal zijn moeten we de huidige website en de backend daarvan goed bekijken.

Daarom maken we graag een afspraak met jou als eigenaar. Je kunt ervoor kiezen naar ons te komen, we zijn gevestigd in Haarlem en gratis parkeren voor de deur is altijd mogelijk. Maar we kunnen ook naar jou toekomen.Bezoekadres:

Athenestraat 14
2034EB Haarlem

Telefoon:  +31(0)23 535 62 37
Mobiel: +31(0)611 104 650
52.3569879 N 4.645494299999996 W

Maak een vrijblijvende afspraak

Neem via onderstaand formulier contact met ons op.